google-site-verification: google58c3283cb6669e49.html

bibeln_myt-eller-sanning

Är Bibeln sann?

Det är vad den här sidan kommer försöka besvara. Denna sida samlar diverse material i relation till Bibelns övernaturliga egenskaper. Allt för att det inte ska behöva råda några tvivel angående vem källan till Bibeln är. Den fascinerande upptäckten man kommer göra när man konfronteras med Bibelns design och integritet är att det inte är en föråldrad bok.  Det är en evig bok.

 

Hemsidans innehåll:

Denna sida är indelad i olika segment som förhoppningsvis kommer upplysa den integritet Bibeln besitter.  Ja, man kan använda Bibeln för att bevisa att Bibeln är pålitlig. Om man lyfter fram dess design, dess förmåga att skriva historia i förväg, samt dess integrerade helhet kommer det inte längre råda tvivel angående vem källan är. Besök FAQ för mer information angående detta.

Senaste inläggen

Här kan du läsa de senaste inläggen som utforskar undren i Guds undervisning.

Profetior

Här kan du ta del av listor och artiklar som behandlar ofattbara förutsägelser som blivit uppfyllda med fascinerande precision.

Typologi

Det är min personliga övertygelse att Jesus Kristus är på varenda sida i hela Bibeln – även Gamla Testamentet. Här har vi samlat massvis med “typer” (förebilder/modeller) som i förväg pekar på Jesus.

Dolda skatter

Hela Bibeln är fylld med “dolda skatter” som bara väntar på att bli upptäckta. Denna sida tar upp flera av de fantastiska skatter som finns att finna bakom den synliga ytan av texten. Läs sakerna publicerade här och det kommer förändra din syn på Bibeln för evigt.

Övrigt

Här behandlar vi saker som inte passar in på övriga rubriker, men som starkt pekar på att Bibeln är en integrerad helhet som blivit designad av Gud själv.

Videos

Här finns de senaste videoklippen med undervisning, inspiration mm.


Om du har frågor kring detta hänvisar jag dig gärna till vår FAQ där vi svarar på vanliga frågor.